A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Засідання виконкому

Дата: 14.09.2021 14:45
Кількість переглядів: 245

16 вересня 2021 р. о 14.00 засідання виконавчого комітету:

проєкт ПОРЯДКУ ДЕННОГО

 

  1. Про розгляд листа Управління Держенергонагляду у Київській області щодо підготовки джерел теплової енергії та теплових господарств до роботи в опалювальний період.
  2. Про розгляд листа Управління капітального будівництва, житлово-комунального господарства та регіонального розвитку Пристоличної сільської ради щодо вирубки аварійних та сухостійних дерев в с.Проліски та Щасливе.
  3. Про розгляд листа приватного підприємства «Ніка» щодо погодження розрахунку тарифів на централізоване водовідведення в с. Чубинське.
  4. Про затвердження Програми святкування Дня працівників освіти в с. Щасливе (ЩНВК).
  5. Про затвердження Програми святкування Дня бібліотекаря та 45-ї річчя Пролісківської сільської бібліотеки в с.Проліски.
  6. Про затвердження Програми святкування Дня захисника та захисниць України у селах Щасливе (ЩНВК), Дударків (будинок культури), Велика Олександрівка (ЗОШ).
  7. Про  погодження щомісячної плати та встановлення додаткових пільг за навчання у мистецьких школах Пристоличної сільської ради на 2021-2022 навчальний рік.
  8. Про розгляд заяви ТОВ «Північ Енерго» щодо порушення об’єкта благоустрою в зв’язку з реконструкцією ТП 1812 (заміна пошкоджених та застарілих конструкцій, опор, дротів) в с. Безуглівка по вул. Славна.
  9. Про розгляд заяви ТОВ «Північ Енерго» щодо порушення об’єкта благоустрою в зв’язку з реконструкцією ТП 1812 (заміна пошкоджених та застарілих конструкцій, опор, дротів) в с. Велика Олександрівка, кадастровий номер земельної ділянки 3220880901:01:002:0074.
  10. Про розгляд заяви ТОВ «Північ Енерго» щодо порушення об’єкта благоустрою повітряної лінії Л-5 від ТП 729 (заміна пошкоджених та застарілих конструкцій, опор, дротів), кадастровий номер земельної ділянки 3220880901:01:011:0116
  11. Про розгляд заяви Пижова Андрія Володимировича щодо порушення об’єкта благоустрою – відрізка проїзної частини дорожнього полотна по вул. Дачна, с.Чубинське.
  12. Про надання дозволу на переведення дачного (садового) будинку в жилий будинок в с.Чубинське, СТ «Нафтовик-1», який належить ....
  13. Про надання дозволу на переведення дачного (садового) будинку в жилий будинок в с.Щасливе, вул. Липовий Гай,...., який належить ....
  14. Про розгляд заяви Стрижакової В.О. щодо присвоєння адреси земельній ділянці під будівництва гаражу (господарської будівлі) в с.Щасливе.
  15. Про затвердження ПЕРЕЛІКУ порушень, за які настає відповідальність згідно зі статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення.
  16. Про створення комісії з питань  евакуації Пристоличної сільської ради.
  17. Про розгляд заяв громадян щодо внесення змін до квартирного обліку за місцем проживання громадян.
  18. Про постанову на квартирний облік за місцем проживання...
  19. Про зняття з квартирного обліку громадян...
  20. Питання служби в справах дітей (4).
  21. Різні.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь