ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Микола Каськів про святкування Дня села у Дударкові

Дата: 18.09.2021 18:53
Кількість переглядів: 642

Пристоличний сільський голова Микола Каськів відвідав святкування Дня села у Дударкові.

Керівник привітав учасників свята, подякував організаторам за ініціативу проведення заходу, зокрема працівникам Дударківського СБК, адміністрації ЗОШ і представнику сільської ради у Дударкові Владиславу Теслі.

Також керівник озвучив спільне бачення місцевої влади щодо проведення таких заходів у майбутньому.

У зверненні до організаторів, учасників і гостей свята Микола Каськів наголосив, що Пристолична громада – це єдина громада, де немає місця розділенню сіл, де в одному напрямку рухаються і сільська рада, і виконком.

«Нинішній рік ми завершуємо з дотриманням тих традицій, які є в кожному селі. Із наступного року ми з радою на підґрунті звичаїв кожного села започаткуємо об’єднуючий механізм і графік святкувань, спільний  для всієї громади», – сказав Микола Каськів.

Також очільник Пристоличної ОТГ підкреслив, що вдячний депутатському корпусу за командний дух,  спільне вирішення проблем й організацію дозвілля у селах.

У зверненні до жителів сільський голова зазначив: «Багато об’єктів на території громади в процесі реалізації чи запускаються. Затримки можливі через тривалі процедурні процеси, але, запевняю, нами проводиться велика робота. За підтримки депутатів ми реалізуємо заплановані об’єкти, покращимо благоустрій і роботу комунальних підприємств.

Прикро, що є одиничні випадки, коли окремі колеги всіма силами намагаються блокувати колективні починання. Але ми здолаємо перешкоди, бо є розуміння і єдність більшості. Наша мета – розвиток територій».  Сільський голова з етичних міркувань не називав прізвища тих, хто вносить деструктивність у роботу місцевої влади та ігнорує інтереси громади.

Загальне враження від свята було позитивним.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь