A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Кричущий факт безгосподарності в центрі села Велика Олександрівка

Дата: 20.09.2021 13:10
Кількість переглядів: 568

Село Велика Олександрівка активно працює над вирішенням давніх проблем благоустрою.

Очевидні успіхи спільних старань працівників КП «КУП «Олександрівкажитлобудсервіс», старости Василя Олійника та більшості свідомих жителів села псують непоодинокі факти вражаючої байдужості окремих власників та орендарів земельних ділянок, які ігнорують колективні спроби покращити естетичний вигляд села.

Так, у центрі села Велика Олександрівка орендар земельної ділянки площею 60 соток системно порушує правила благоустрою. Його ділянка, що розташована біля нової будівлі школи мистецтв та ремесел, густо заросла високими бур’янами, де всюди  будівельне сміття й інший непотріб. Захаращену територію частково огороджено похиленим дощатим парканом й покинуто напризволяще.

Інспектор із благоустрою Андрій Кириченко, який майже п’ять років стежить за чистотою у селі й тісно співпрацює з односельцями, нарікає, що безсилий у подібних випадках.

«Складання приписів і протоколів на порушників благоустрою не діє. Краще впливає спілкування з господарем чи орендарем ділянки. Однак є такі люди, які придбали чи орендують ділянку, але не доглядають за нею і не з’являються в селі. Вони не реагують на наші листи і приписи, а штрафи їх не лякають, вони їм по кишені», – коментує Андрій Кириченко.

Вихід із ситуації інспектор вбачає в тому, щоб викликати таких порушників на профільну депутатську комісію. Також, можливо, розглядати питання щодо розірвання договору оренди, якщо позиція недобросовісного землекористувача не зміниться.

Шановна громадо! Пристолична сільська рада закликає всіх власників домогосподарств, земельних ділянок, керівників підприємств та організацій навести лад на підпорядкованих територіях.

Благоустрій – це спільна справа!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь