A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

До благоустрою в центрі села Велика Олександрівка мають долучитися підприємці

Дата: 24.09.2021 09:36
Кількість переглядів: 431

Якщо порівнювати якість благоустрою та належний естетичний вигляд центральної частини сіл Пристоличної ОТГ, то Щасливе є беззаперечним лідером. Так історично склалося. Нині місцева влада намагається покращити благоустрій в усіх селах громади, осучаснити громадські території.

Староста Василь Олійник розповідає, що існує велика проблема з дотриманням правил благоустрою у селах Велика і Мала Олександрівка, Чубинське та Безуглівка. Однак є надія, що місцеві підприємці активно долучаться до процесу змін на краще.

«Попередні плани сільської влади такі: ремонт фасаду приміщення колишньої Великоолександрівської сільради, заміна старої тротуарної плитки на прилеглій території, облаштування сучасних зон відпочинку неподалік. Але до адмінбудівлі добудовано гуртожиток – ця частина приміщення належить ТОВ «АГРО-РЕГІОН БОРИСПІЛЬ» і теж потребує зовнішнього оновлення. Сільська рада письмово звернулася до адміністрації підприємства з проханням зробити ремонт фасадної частини власного приміщення, щоб після ремонту екстер’єр будівлі був оформлений в єдиному стилі. Чекаємо на відповідь керівництва та згоду на співпрацю», – розповідає староста.

Сьогодні не потрібно бути великим господарником, щоб побачити очевидну потребу в оновленні центральної території села Велика Олександрівка.

На початку наступного року Пристолична сільська рада оприлюднить концепцію та план благоустрою села. Питання буде детально обговорюватися.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь