A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Зареєстровано КНП «Пристоличний Медичний Центр»

Дата: 04.10.2021 09:46
Кількість переглядів: 1008

Фото без опису Пристолична сільська рада – перша сільська громада на Бориспільщині, яка після реформи децентралізації створює свою первинку.

Так, 13 вересня 2021 року зареєстровано Комунальне некомерційне підприємство (КНП) «Пристоличний Медичний Центр» Пристоличної сільської ради.

Основні види економічної діяльності підприємства: загальна медична практика, діяльність лікарських закладів, спеціалізована медична практика та інша діяльність у сфері охорони здоров’я. Статут КНП є додатком до рішення про створення підприємства. Документ ухвалений на сесії сільської ради 2 вересня цього року.

Депутати підтримали питання створення місцевої первинки одноголосно й оплесками, а керівництво сільської ради назвало подію історичною для громади. Місцеві медики вбачають у цьому нові можливості для розвитку медицини ОТГ.

Процес триває

«Реєстраційна процедура КНП уже завершена, замовлено виготовлення печатки. Нині готуємо документи для отримання ліцензії в МОЗ щодо діяльності нового закладу надання первинної медичної допомоги. Наступний крок – підписання договору з Національною службою здоров’я України на фінансування з державного бюджету на 2022 рік. Чітко визначених термінів підписання цієї угоди немає. Як швидко будуть опрацьовані наші документи, не можемо прогнозувати. Сподіваємося, що до кінця поточного року завершиться про­цедура з дозвільними документами.

Паралельно з цим триватиме процес переоформлення працівників наших медичних закладів. Потім усі подальші дії щодо роботи КНП буде здійснювати його офіційний керівник після перемоги в конкурсній процедурі на цю посаду», – повідомила Ірина Мисяковська, начальник відділу правового і кадрового забезпечення Пристоличної сільської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь