A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Питання капітального ремонту дорожнього покриття проїзної частини вул. Славна в селі Безуглівка

Дата: 23.10.2021 16:30
Кількість переглядів: 470

Пристолична сільська рада запланувала проведення робіт по об’єкту: «Капітальний ремонт дорожнього покриття проїзної частини  вул. Славна в с. Безуглівка, Бориспільського району, Київської області». Було виділено кошти.

 Управлінням капітального будівництва, житлово-комунального господарства та регіонального розвитку Пристоличної сільської ради  (далі – Управління) було оголошено спрощену закупівлю щодо вказаного об’єкта. У закупівлі брав участь один учасник.

Під час проведення спрощеної закупівлі з метою визначення підрядної організації  відбулося різке підвищення вартості асфальтобетонної суміші, про що потенційна підрядна організація повідомила Управління. Також підрядна організація повідомила, що позбавлена можливості виконати роботи з капітального ремонту дорожнього покриття проїзної частини вул. Славна в с. Безуглівка, враховуючи різке та значне підвищення вартості матеріалів.

Управлінням здійснено аналіз цін на асфальтобетонну суміш і з’ясовано, що під час проведення спрощеної процедури закупівлі дійсно відбулося різке збільшення вартості асфальтобетонної суміші.

Пристолична сільська рада надала доручення Управлінню оперативно здійснити заходи щодо коригування проєктної документації на об’єкт: «Капітальний ремонт дорожнього покриття проїзної частини  вул. Славна в с. Безуглівка, Бориспільського району, Київської області» з метою якнайшвидшого виконання будівельних робіт на вказаному об’єкті.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь