A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Плани: у центрі села Чубинське – сучасний громадський простір

Дата: 31.10.2021 18:06
Кількість переглядів: 364

На жовтневому сесійному засіданні Пристолична сільська рада надала дозвіл виконавчому комітету на підписання договору з проєктантами на розробку проєктно-кошторисної документації щодо об’єднання дев’яти земельних ділянок у селі Чубинське загальною площею 0,6677 га.

Відповідне звернення про об’єднання нині недоглянутих ділянок в одну для можливості в подальшого облаштувати там сучасний громадський простір надійшло від сільських депутатів Романа Білінського, Максима Гарбуза, Владислава Михлая.

Пристоличний сільський голова Микола Каськів схвалив пропозицію і просив колег у сесійній залі підтримати слушну ідею. Депутати вчергове продемонстрували солідарність і ухвалили рішення на користь громади.

«Є рішення сесії про надання дозволу на розробку технічної документації з землеустрою щодо об’єднання земельних ділянок, які перейшли за рішенням суду в комунальну власність.

Ініціативна група місцевих депутатів виступила з пропозицією об’єднати ділянки задля подальшого змінення їхнього цільового призначення: для створення громадської багатофункціональної зони відпочинку. На сьогодні землі передбачені «під будівництво і обслуговування багатоквартирного житлового будинку». Зміна цільового призначення ділянки на землі «загального користування» дозволить нам замовляти проєкт на облаштування території з врахуванням пропозицій, які надходитимуть у процесі обговорення», – прокоментувала Ірина Мисяковська, начальник відділу правового і кадрового забезпечення.

 

Микола Каськів підкреслив, що благоустрій територій сіл громади – це одне з першочергових завдань.

Сільський голова зазначив, що наміри депутатів і керівників ОТГ спільні щодо планів облаштування в центрі села Чубинське сучасної громадської території з парковою зоною, майданчиком для загальних зібрань і святкувань, із площами для активного відпочинку різних вікових груп населення.

Для реалізації задуманого необхідно дотримуватися всіх процедурних вимог, а також потрібно час і бюджетні кошти.

«Благоустрій територій, створення безпечного і зручного середовища для проживання та розвиток інфраструктури нашої громади – це комплексні стратегічні напрямки роботи Пристоличної влади спільно з депутатським корпусом. Уже є низка планів щодо поліпшення центральної частини сіл громади.

Влада вестиме діалог як із депутатами, так і з громадськістю щодо визначення концепції громадського простору в селі Чубинське», – сказав Микола Каськів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь