ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Спортивний зал Великоолександрівської ЗОШ тривалий час потребує капітального ремонту

Дата: 05.11.2021 09:56
Кількість переглядів: 360

У приміщенні спортивного залу Великоолександрівської школи невдовзі відбудеться  капітальний ремонт – таке рішення після обговорення затвердили депутати Пристоличної сільської ради на сесійному засіданні 4 листопада, проголосувавши за питання щодо фінансування в сумі 145 600, 00 грн на розробку проєктно-кошторисної документації по об’єкту «Капітальний ремонт спортзалу Великоолександрівської ЗОШ …».

Нагадаємо, у грудня 2020 року виїзна комісія в складі депутатів і працівників виконкому вперше оглянула стан об’єктів комунальної власності об’єднаних сіл громади, зокрема, побувала і в спортивному залі Великоолександрівської школи.

Побаченим присутні були здивовані – велике спортивне приміщення без належного опалення, а стіни, підлога і стеля уражені грибком. У залі відчувається неприємний запах вологості, а в окремих місцях на стінах сиплеться штукатурка.  Директор школи Ігор Давиденко розповів гостям, що депутати тоді ще  Великоолександрівської сільради не встигли вирішити питання ремонту спортивного залу, хоча адміністрація школи неодноразово повідомляла про плачевний стан приміщення. Нині ситуація почала змінюватися.

Також нагадаємо, що цього року відбулося фінансування з обласного бюджету капремонту пішохідних доріжок, майданчиків і проїзної частини території Великоолександрівської ЗОШ завдяки старанню місцевої депутатки Лілії Баркової та підтримці депутата Київської обласної ради Володимира Горковенка.

Пристоличний сільський голова Микола Каськів наголошує, що розвиток освітньої галузі ОТГ є одним із пріоритетних напрямків роботи місцевої влади, такої ж думки і нинішній депутатський корпус.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь