A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Порядок денний виконкому 18.11.2021

Дата: 16.11.2021 14:27
Кількість переглядів: 315

проєкт

ПОРЯДОК ДЕННИЙ засідання виконавчого комітету, яке відбудеться

 

 18 листопада 2021 року о 15.00.

 

  1. Про розгляд листа ТОВ «КЕГ тепло» щодо затвердження відкоригованих тарифів на послуги з виробництва, транспортування та постачання теплової енергії. 
  2. Про розгляд листа ТОВ «Бориспільтеплоенерго» щодо затвердження тарифів на послуги з виробництва, транспортування та постачання теплової енергії. 
  3. Про розгляд листа  ОК ЖБК «Тріумф» щодо початок будівельних робіт по вулиці Лисенка в с.Щасливе.
  4. Про розгляд листа управління гуманітарного розвитку та охорони здоров’я № 01-17/575 від 11.11.2021 р. «Про проведення заходу до Дня пам’яті жертв голодоморів у с.Дударків».
  5. Про розгляд листа управління гуманітарного розвитку та охорони здоров’я № 01-17/566 від 10.11.2021 р. «Про участь у ІХ літніх Всеукраїнських іграх ветеранів спорту пам’яті М.М. Баки з шашок».
  6. Про розгляд листа Управління капітального будівництва, житлово-комунального господарства та регіонального розвитку щодо необхідності видалення аварійних дерев  в с.Проліски. 
  7. Про розгляд заяви Сім’ї Г.М. щодо зміни адреси земельній ділянці з вул.Молодіжна,13 на вул. Молоджна,11Б на території СТ «Нафтовик-1» В С.Чубинське
  8. Про розгляд заяви Іщенко Т.А.  щодо присвоєння поштової адреси новозбудованому житловому будинку вул.Зоряна,2А, с. Щасливе. 
  9. Про розгляд заяви Іваніщенка М.П. щодо присвоєння поштової адреси новозбудованому житловому будинку вул.Кочнева,60, с. Велика Олександрівка. 
  10. Про розгляд заяви Самойловій О.М. щодо присвоєння поштової адреси новозбудованому житловому будинку вул.Ватутіна,17, с. Велика Олександрівка. 
  11. Про розгляд заяви Цисарук О.В. щодо присвоєння поштової адреси новозбудованому житловому будинку вул.Шевченка,27, с. Щасливе. 
  12. Про розгляд заяви Славгородської К.Ю. щодо присвоєння поштової адреси новозбудованому житловому будинку вул.Шевченка,27, с. Щасливе.
  13. Про розгляд заяви Денисенко Л.І. щодо присвоєння поштової адреси новозбудованим житловим будинкам провулок Тичини,5 та провулок Тичини,5А, с. Дударків. 
  14. Про розгляд заяви Трофімчук І.А.  щодо присвоєння поштової адреси новозбудованому житловому будинку вул.Лісова,72а, с. Мала Олександрівка. 
  15. Про розгляд заяви Романовської Н.В.  щодо присвоєння поштової адреси новозбудованому житловому будинку вул.Мисливська, с. Щасливе.
  16. Про постанову на квартирний облік за місцем проживання.
  17. Про зняття з квартирного обліку громадян.  
  18. Про призначення опікуном над неповнолітніми Ярош К.В., 25.12.2008 р.н.
  19. Про призначення опікуном над неповнолітніми   Сидоренком Артемом, 01.02.2007 р.н.
  20. Про розгляд листа КП «Житлово-комунального комбінату «Щасливський» щодо надання технічних умов на підключення до централізованого водопостачання та водовідведення Макарову А.С. та Сонько О.Б.
  21. Про розгляд листа Управління капітального будівництва, житлово-комунального господарства та регіонального розвитку щодо встановлення паркану по вул.Вукаловича в с.Щасливе.
  22. Про розгляд заявки ФОП Прощенка О.В. щодо надання дозволу на розміщення рекламних носіїв «FAMILY SHOP».
  23. Про затвердження Положення про експертну комісію Пристоличної сільської ради.
  24. Про розгляд заяви власників п’яти земельних ділянок під будівництво гаражів в с. Щасливому щодо надання дозволу на тимчасове встановлення паркану.
  25. Про надання дозволу на переведення дачного (садового) будинку в жилий будинок в с.Щасливе, вул. Липовий гай,11, який належить Сороколєтовій Н.Л.
  26. Про розгляд звернення старости Великоолександрівського старостівського округу щодо виділення кімнати в гуртожитку по вул.Київський шлях,98-А родині Рубан Є.О.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь