ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Медогляд: Пристолична сільська рада нині у засновниках двох первинок

Дата: 28.11.2021 16:53
Кількість переглядів: 521

Згідно з рішенням листопадової сесії, Пристолична сільська рада ввійшла до складу засновників районної первинки КНП «Бориспільський районний центр первинної медико-санітарної допомоги». Паралельно з цим Пристолична сільська рада є засновником і місцевої первинки – КНП «Пристоличний медичний центр».

За інформацією начальника відділу правового і кадрового забезпечення Ірини Мисяковської, сільрада може бути засновником не визначеної кількості юридичних осіб.

«Наразі сільрада тимчасово ввійшла до складу засновників районного підприємства з метою вирішення спільних фінансових зобов’язань, зокрема погашення заборгованості щодо енергоносіїв. Оскільки медзаклади нашої громади до кінця поточного року функціонують на базі районного КНП, що на базі Вороньківської ОТГ. У новому статуті цього підприємства визначена процедура виходу зі складу засновників.

Із січня 2022 року Пристолична ОТГ планує розвивати власне нещодавно створене КПН «Пристоличний медичний центр», яке надаватиме усі необхідні медичні послуги місцевому населенню, передбачені первинною ланкою», – зазначила Ірина Мисяковська.

Кошти для ББЛІЛ

На 9-й сесії Пристоличної сільської ради виділено фінансування для КНП «Бориспільська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування» в сумі 2 550 136,00 грн для забезпечення в повному обсязі надання вторинної мед­допомоги жителям, завершенні ремонтних робіт і повноцінного функціонування структурних підрозділів лікарні в умовах пандемії.

Важливо! Оголошено конкурс на заміщення вакантної посади директора КНП «Пристоличний медичний центр». Деталі: https://schaslyve-rada.gov.ua/

До теми

Депутати проголосували за виділення коштів у сумі 90 000,00 грн КНП «Пристоличний медичний центр» як внесок до статутного капіталу з метою інвестування в необоротні активи відповідно до законодавства (на закупівлю комп’ютерної техніки).

Підтримали питання і щодо виділення коштів КНП «Пристоличний медичний центр» як фінансову допомогу на безповоротній основі в сумі 5 млн грн.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь