A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Підсумки роботи щодо попередження насильства в сім'ї та жорстокого поводження з дітьми

Дата: 08.12.2021 10:58
Кількість переглядів: 710

Спеціалісти служби у справах дітей Пристоличної сільської ради спільно з інспекторами сектору ювенальної превенції за 16 днів акції проти домашнього насилля провели інформаційну кампанію серед учнів старших і середніх класів шкіл ОТГ із метою підвищення обізнаності щодо  попередження насильства в сім'ї та жорстокого поводження з дітьми.

Начальник служби Людмила Корніяка повідомила, що школярі з цікавістю сприймали інформацію про основні законодавчі акти, які регулюють запобігання та протидію домашньому насильству, дискутували з представником ювенальної превенції щодо соціальної теми.

«Старшокласники Дударківської ЗОШ самостійно змонтували ролик, який висвітлює проблематику насильства в сім’ї та гендерної нерівності й продемонстрували його одноліткам.

У читальних залах пришкільних бібліотек ОТГ відкрито тематичні виставки правознавчої літератури «Я маю право!». Для учнів молодших класів було проведено тематичний конкурс і виставка малюнків «Мої безпечні кордони». Усі заходи знайшли відгук у дітей», – зазначила керівник.

За її словами, у Всесвітній день боротьби зі СНІДом в Щасливському НВК проведено інтерактивні заняття «Соціальна небезпека інфекційних хвороб ВІЛ і СНІД».

Також на занятті з елементами тренінгу з переглядом та обговоренням соціальних роликів було вибудовано способи протидії агресії та насиллю в дитячому середовищі «Стоп булінг» із метою толерантного ставлення до людей, які живуть із ВІЛ.

Із учнями різних  класів НВК було випрацювано навички протидії насильству під час обговорення тем: «Алгоритм дій, коли ти відчуваєш загрозу», «Три способи поведінки», «Коло довіри». Діти переглянули відеоролик «Розкажи дорослому, якому довіряєш».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь