A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Плани на 2022 рік щодо важливих об’єктів будівництва на території ОТГ

Дата: 14.12.2021 09:47
Кількість переглядів: 507

Розроблено проєкт змін до Програми соціально-економічного розвитку Пристоличної сільської ради і документ подано на розгляд профільних постійних депутатських комісій із метою можливого внесення додаткових коригувань до моменту його обговорення на сесійному засіданні.

Програма об’ємна і деталізована, всього на 47 сторінок.

Про це повідомив 14 грудня Олександр Строкач, заступник сільського голови, який коротко прокоментував ключові питання Програми:

«У 2022 році сільська рада розраховує на участь в обласних і державних програмах із метою співфінансування будівництва важливих об’єктів на території ОТГ щодо водопостачання та водовідведення, а також участь у програмі КОДА «Питна вода».

У селі Велика Олександрівка нині спортивний об’єкт під питанням – це критий стадіон. Уже відкоригована проєктно-кошторисна документація, є позитивний експертний звіт щодо об’єкта, наразі готуємо документи на участь у програмах різних рівнів щодо співфінансування.

У селах Щасливе і Велика Олександрівка в наступному році плануємо продовжити будівництво дошкільних закладів за бюджетні кошти сільської ради.

Щодо зведення школи у селі Чубинське, тендер на будівництво якої ще триває, то сільська рада розраховує на співфінансування, оскільки об’єкт масштабний, кошторисна вартість якого понад 231 млн грн. Враховуючи фінансові можливості сільського бюджету, то власними силами, без підтримки області чи держави, нам не під силу будувати одночасно три великі освітні заклади. Сподіваємося на розуміння і підтримку.

Також у місцеву Програму внесені об’єкти благоустрою й визначено терміни виконання робіт.

Плани на 2022 рік у сільської ради великі, але депутати будуть визначатися з важливістю і пріоритетністю тих чи інших об’єктів. Орієнтовно 23 грудня цього року на позачерговій сесії депутати розглянуть проєкт бюджету на 2022 рік».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь