A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 21.12.2021 09:40
Кількість переглядів: 253

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

 

  1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія: Управління капітального будівництва, житлово-комунального господарства та регіонального розвитку Пристоличної сільської рада; вул. Фестивальна, 39, с. Щасливе, Бориспільський район, Київська область, 08325; код за ЄДРПОУ — 43946694; категорія замовника — відповідно до пункту 3 частини 4 статті 2 Закону України «Про публічні закупівлі» від 25.12.2015 № 922-VIII (із змінами) – «підприємства, установи, організації, зазначені у пункті 3 частини першої цієї статті»

 

  1. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності):  основний словник національного класифікатора України ДК 021:2015 "Єдиний закупівельний словник" – 09310000-5 Електрична енергія (електрична енергія (вуличне освітлення)

 

  1. Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-12-20-012634-с

 

  1. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника на 2022 рік та були сформовані на підставі потреб замовника у 2021 році. 

 

  1. Очікувана вартість предмета закупівлі: 3 900 000,00 грн з ПДВ.

 

  1. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: очікувану вартість предмета закупівлі обумовлено аналізом споживання електричної енергії за календарний рік.

 

  1. Розмір бюджетного призначення для предмета закупівліелектрична енергія відповідає розрахунку видатків до кошторису Управління капітального будівництва, житлово-комунального господарства та регіонального розвитку Пристоличної сільської ради на 2022 рік (загальний  фонд) за КПКВК 1516030 «Організація благоустрою населених пунктів» та КПКВК 1510160 «Керівництво і управління у відповідній сфері у містах (місті Києві), селищах, селах, територіальних громадах»

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь