A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Сільський голова Микола Каськів: «Мільйони в розвиток ОТГ»

Дата: 02.01.2022 10:54
Кількість переглядів: 303

– Хочу наголосити, що Пристолична сільська рада стала правонаступником від трьох сільрад усіх існуючих проєктів, що мали різний рівень підготовки до реалізації. Ми взяли їх у роботу й не зупинили будівництво двох розпочатих дороговартісних об’єктів – дитсадків у Щасливому (вартість будівництва – майже 90 млн грн) та Великій Олександрівці (загальна вартість понад 127 млн грн), що здійснюються за кошти місцевого бюджету згідно з визначеними графіками.

Паралельно виконуються поточні роботи – ремонти доріг, тротуарів, дитячих майданчиків, мереж водопостачання та водовідведення тощо. 

У планах на 2022 рік розпочати спорудження школи в селі Чубинське на 720 учнів і 24 класи з реконструкцією недобудованого приміщення амбулаторії, що поряд. На втілення проєкту потрібно понад 231 млн грн. Ми розраховуємо на співфінансування – допомогу області чи держави.

Передбачено на 2022 рік розпочати реконструкцію каналізаційної насосної станції №3 в селі Чубинське та нове будівництво каналізаційної насосної станції в селі Проліски з напірними каналізаційними колекторами. Новий колектор подаватиме до Бортницької станції аерації майже 7 тисяч кубометрів каналізаційних стоків за добу.

Уже виготовлено проєкт, який пройшов експертизу. Але щоб втілити його в життя, потрібні 237 млн грн, які плануємо залучити внаслідок державно-приватного партнерства або залученням коштів із бюджетів усіх рівнів. Сільська рада у новому році братиме участь у державних програмах із метою залучення коштів для впровадження цих двох важливих об’єктів. Поетапність реалізації буде обговорюватися з депутатами і оприлюднюватиметься для громадськості.

Паралельно заплановано в місцевій Програмі соціально-економічного розвитку низку менш масштабних об’єктів будівництва, реконструкції чи капітального ремонту.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь