A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Микола Каськів про деталі звітного періоду

Дата: 03.01.2022 11:19
Кількість переглядів: 483

Фото без опису– Звітуючи перед громадою як сільський голова, я спочатку надав громадськості підсумки діяльності виконкому, ради, Управління гуманітарного розвитку та охорони здоров’я, виконання Програм "Турбота" і соціально-економічного розвитку та окреслив головні акценти нашої роботи в новому році. Матеріали оприлюднено на інформаційних ресурсах – офіційному сайті Пристоличної сільської ради та сторінці у Фейсбук, а також надруковані у грудневому номері газети «Пристоличний вісник».

Деталі щодо роботи постійних депутатських комісій і кожного сесійного засідання та засідання виконкомів – із порядком денним, проєктами і ухваленими рішеннями – протягом року систематично висвітлювалися на офіційному сайті в порядку і термінах, передбачених законом.

У січні 2022 року я детально прозвітую перед громадою на наших інформаційних платформах про бюджетні надходження і бюджетні витрати в минулому році, а також про пріоритети у цифрах бюджету 2022, роботу Управління капітального будівництва і ЖКГ й діяльність медичної галузі ОТГ. До речі, рішення про бюджет Пристоличної сільської територіальної громади на 2022 рік теж було оприлюднено.

У 2022 році буде поновлено проведення щотижневих прийомів сільського голови у селах громади згідно з визначеним графіком, тому кожен охочий зможе поставити мені запитання особисто, я готовий вислухати і допомогти кожному в межах своїх посадових обов’язків.

 

Газета пристоличний вісник

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь