A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Порядок денний виконкому 18.01.2022

Дата: 14.01.2022 13:43
Кількість переглядів: 190

18 січня 2022 року відбудеться засідання виконавчого комітету:

На розгляд винесені наступні питання:

  1. Про доповнення до ПЕРЕЛІКУ порушень, за які настає відповідальність згідно зі статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення.
  2. Про розгляд листа КП «Щасливе сервіс» щодо  встановлення вартості послуг з прибирання та утримання територій загального користування в с.Щасливе та с. Проліски.
  3. Про розгляд листа КП «Щасливе сервіс» щодо  встановлення вартості послуг на роботу транспортних засобів підприємства.  
  4. Про розгляд листа КП «КУП «Олександрівкажитлобудсервіс»   щодо  встановлення вартості експлуатації автобуса.  
  5. Про розгляд листа КП «КУП «Олександрівкажитлобудсервіс»   щодо  надання технічних умов для ТОВ «ТЕРМІНАЛ 2016» на підключення до сільських каналізаційних мереж проектуємого об’єкта «Нове будівництво торговельно-розважального комплексу з магазинами продовольчих і непродовольчих товарів та адміністративними будівлями».  
  6. Про розгляд колективного звернення  в особі Олійник Н.В. щодо надання дозволу на  порушення благоустрою загальної території, а саме влаштування заїзду до гаражів.
  7. Про розгляд листа ТОВ «Київський пекарний дім» щодо надання дозволу на розміщення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності в с.Дударків.
  8. Про затвердження складу комісії Пристоличної сільської ради щодо розгляду заяв членів сімей осіб, які загинули (пропали безвісти), померли та осіб з інвалідністю, внутрішньо переміщених осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, деяких категорій осіб, які брали участь в Революції Гідності, про виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення та Положення про комісію Пристоличної сільської ради щодо розгляду заяв членів сімей осіб, які загинули (пропали безвісти), померли та осіб з інвалідністю, внутрішньо переміщених осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, деяких категорій осіб, які брали участь в Революції Гідності, про виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення.
  9. Про розгляд заяви Веприняк В.О. щодо надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами в с.Чубинське.
  10. Про розгляд заяв громадян щодо внесення змін до квартирного обліку за місцем проживання.
  11. Про затвердження списку громадян, які перебувають на квартирному обліку Пристоличної об’єднаної територіальної громади.
  12. Про затвердження висновку до суду щодо визначення місця проживання дітей .........
  13. Про затвердження цін на реалізацію посадкового матеріалу та кошторису послуг по догляду за одиницею посадкового матеріалу.
  14.  Різні.
  15. .

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь