A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Важлива подія: НСЗУ уклала договір із КНП «Пристоличний медичний центр»

Дата: 18.01.2022 21:20
Кількість переглядів: 244

Сьогодні, 18 січня, важлива подія для Пристоличної влади і громади – Національна служба здоров’я України уклала договір про медичне обслуговування населення з закладам охорони здоров’я комунальним некомерційним підприємством «Пристоличний медичний центр».

Приємною і очікуваною новиною поділилася директорка закладу Анастасія Покозацька.

«Як і передбачалося, угоду з НСЗУ підписано, стартуємо нормально. Відтепер КНП «Пристоличний медичний центр» отримав дозвіл на повноцінну роботу і фінансування з державного бюджету, що здійснюватиметься з січня 2022 року. Сімейні лікарі наразі продовжують укладати декларації, працюємо у звичному режимі. У нас багато планів у новому році в новому статусі», – повідомила керівниця.

Пристоличний сільський голова Микола Каськів привітав медиків із підписанням договору з НЗСУ і подякував усім, хто докладав зусиль до створення місцевого закладу первинної ланки медицини.

«Завдяки командній роботі нам вдалося злагоджено пройти всі непрості етапи від ідеї створення КНП до укладання договору з НСЗУ і успішно запустити роботу нового комунального закладу в 2022 році. Це історична подія для нас.

Щиро дякую за розуміння і сприяння в цьому копіткому процесі депутатському корпусу, профільним комісіям, виконавчому комітету, юристам і медикам, адміністрації КНП. Також велике спасибі депутатам і керівництву попереднього скликання, які створили всі передумови для сьогоднішнього розвитку місцевої медицини – побудували сучасну медичну амбулаторію в селі Щасливе.

Нині чергове колективне завдання – розвивати і підтримувати місцеве КНП, щоб жителі всіх сіл нашої громади отримували якісні медпослуги первинної ланки медицини за місцем проживання. У нас багато планів і спільної роботи», – прокоментував подію Микола Каськів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь