A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Про списки громадян, яких затверджено на квартирний облік

Дата: 20.01.2022 18:24
Кількість переглядів: 251

Ті жителі Пристоличної ОТГ, які подали документи на квартирну чергу для  перереєстрації, можуть ознайомитися з затвердженим рішенням виконкому загальним списком, куди внесені 133 особи. Із них: 31 особа – це претенденти на позачергове забезпечення житлом і 44 пільговики з загальної кількості, яких виділено як першочергових претендентів на отримання державних коштів і придбання власних квадратних метрів, згідно з Житловим кодексом України.

Зі списками громадян, яких внесено до оновленого квартирного обліку, можна ознайомитися на сайті сільської ради за посиланням: https://schaslyve-rada.gov.ua/news/1642512462/

Про результати тривалої і копіткої роботи над реєстрацією загальної квартирної черги ОТГ повідомила Галина Журавльова, секретар виконкому Пристоличної сільської ради.

Керівниця зазначила, що також у січні цього року було створено і затверджено спеціальну комісію Пристоличної сільської ради, яка спільно з місцевим відділом соціального захисту населення покликана розглядати всі питання щодо виділення субвенції на придбання житла (грошова сума, яка виплачується з державного бюджету місцевим бюджетам для реалізації необхідних цілей). Очолює комісію – сільський голова Микола Каськів.

Нагадаємо, що у 2021 році було виділено кошти з державного бюджету на придбання житла двом інвалідам, учасникам бойових дій АТО/ООС, які мешкають на території ОТГ; а також 23-річній дівчині-сироті.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь