A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Оголошення про проведення громадських слухань

Дата: 04.02.2022 14:00
Кількість переглядів: 232

Керуючись «Положенням про громадські слухання на території Пристоличної об’єднаної територіальної громади» затвердженого рішенням Пристоличної сільської рад №1680-12-VIII від 03 лютого 2022 року, розпорядженням сільського голови Пристоличної сільської ради №52 від 03 лютого 2022 року «Про організацію та проведення громадських слухань», Пристолична сільська рада оголошує проведення громадських слухань.

Предмет громадських слухань: проєкт договору про співробітництво територіальних громад, а саме між Бориспільською міською територіальною громадою через Бориспільську міську раду, Вороньківською сільською територіальною громадою через Вороньківську сільську раду, Гірською сільською  територіальною громадою через Гірську сільську раду, Золочівською сільською територіальною громадою через Золочівську сільську раду, Пристоличною сільською територіальною громадою через Пристоличну сільську раду у сфері охорони здоров’я, у формі реалізації спільного проєкту «Реконструкція лікувального корпусу по вул. Котляревського, 1 в м. Бориспіль Київської області».

Дата, час та місце проведення слухань: 08 лютого 2022 р. о 10:00 год. в приміщенні Пристоличної сільської ради, за адресою Бориспільський район, с. Щасливе, вул. Фестивальна 39.

Ініціатор слухань: сільський голова Пристоличної сільської ради.

З матеріалами громадських слухань можна ознайомитись за посиланням Лист-ініціатива ВК Бориспільської МР Договір про співробітництво ТГ Рішення_про надання згоди на організацію співробітництва ТГ.

Реєстрація учасників громадських слухань буде здійснюватись з 09:00 год. до 09:45 год.

До громадських слухань запрошуються громадяни, що проживають та зареєстровані на території Пристоличної об’єднаної територіальної громади та досягли 18-річного віку, депутати Пристоличної сільської ради.

Для реєстрації необхідно пред’явити паспорт громадянина України або інший документ, який посвідчує особу, а також необхідно мати при собі один із зазначених документів :

  • негативний результат тестування на COVID-19 методом полімеразної ланцюгової реакції;
  • експрес-тест на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2, що проведено не більш як за 72 години до відвідування слухань;
  • міжнародний, внутрішній сертифікат або іноземний сертифікат, що підтверджує вакцинацію від COVID-19 однією дозою дводозної вакцини (жовті сертифікати) або однією дозою однодозної вакцини чи двома дозами дводозної вакцини (зелені сертифікати), які включені Всесвітньою організацією охорони здоров’я до переліку дозволених для використання в надзвичайних ситуаціях, або одужання особи від зазначеної хвороби;
  • виданий в установленому Міністерством охорони здоров’я порядку висновок лікаря щодо наявності абсолютних протипоказань до вакцинації проти COVID-19.

 

З метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID- 19, спричиненої коронавірусом SARS-CоV-2, захід буде проводитися з дотриманням відповідних санітарних норм та протиепідемічних правил в умовах карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів, визначених постановою Кабінету Міністрів № 1236.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь