A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Микола Каськів підписав Договір про співробітництво територіальних громад у сфері медицини

Дата: 18.02.2022 14:31
Кількість переглядів: 330

Сьогодні, 18 лютого, у приміщенні Бориспільської міської ради відбулося офіційне підписання Договору про співробітництво територіальних громад у сфері медицини.

На заході були присутні керівники громад-партнерів – Бориспільської ОТГ, Пристоличної, Гірської, Золочівської та Вороньківської. Серед запрошених – представники МОЗ і проєкту «Сприяння всебічного розвитку громад через аналітику, діалог та співробітництво», експерти з питань налагодження співпраці ОТГ.

Пристоличний сільський голова Микола Каськів назвав подію важливою для регіону, оскільки сучасний розвиток первинної і вторинної ланок медицини залежить від спроможності та дієвості місцевих громад.  

«Ми разом започатковуємо новий досвід взаємодії громад і розраховуємо на підтримку держави. Переконаний, що все вдасться», – прокоментував Микола Каськів.

Згідно з Договором про співробітництво у 2022 році планується розпочати будівництво з реконструкцією лікувального корпусу Бориспільської БЛІЛ, де 80% вартості об’єкта – це кошти з державного бюджету, а 20% – співфінансування у складчину – з бюджетів місцевих громад, левова частка внеску від ініціатора співпраці – Бориспільської ОТГ.

Нагадаємо, що проєкт Договору про співробітництво було винесено на громадське обговорення. Після схвалення проєкту, документ у цілому депутати підтримали на сесії Пристоличної сільської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь