A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

рішення виконавчого комітету від 26.01.2022

Дата: 24.05.2022 09:41
Кількість переглядів: 250

 

 

Фото без опису

 

                                                     ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА

Бориспільського району

Київської області

 

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

від 26 січня 2022 року                       № 15

 

Про стан об’єктів захисту цивільної оборони на території сільської ради  

 

Відповідно до  ст.ст. 36, 38, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», заслухавши  та обговоривши інформацію   начальника відділу з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення, мобілізаційної та правоохоронної діяльності,

 

виконком Пристоличної сільської ради ВИРІШИВ:

 

  1. Управлінню гуманітарного розвитку та охорони здоров’я  подбати про перевірку підвалів, додаткових входів і виходів із приміщень закладів освіти та відпрацювати діючі схеми евакуації дітей на випадок пожежі чи інших надзвичайних ситуацій, а також перевірити системи оповіщення.
  2. Зобов’язати керівників організацій, підприємств, на балансі яких знаходяться захисні споруди, та рекомендувати мешканцям багатоквартирних будинків, які мають ключі від вхідних дверей підвалів житлових будинків, забезпечити вільний доступ до захисних споруд у разі необхідності та заздалегідь подбати про їхній належний стан.
  3. Місцевій пожежній охороні привести у відповідність додаткове оснащення пожежних машин.
  4. Керівникам комунальних підприємств і місцевої пожежної охорони перевірити функціонування генераторів, радіаторів і забезпечити можливість подбати про запаси питної води.
  5. Рекомендувати сесії сільської ради передбачити виділення коштів резервного фонду на потреби ОТГ на випадок надзвичайних ситуацій.
  6. Доручити підбирачу довідкового та інформаційного матеріалу Кобзар О.П. розміщувати на сайті довідкову інформацію щодо дій населення в умовах надзвичайних ситуацій.
  7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника сільського голови Василя ДЕМБІЦЬКОГО.

 

 

 

Сільський голова                                                  Микола  КАСЬКІВ

 

 

 

 

 

Фото без опису

 

ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА

Бориспільського району

Київської області

 

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

від 26 січня 2022 року                       № 16

 

Про розгляд службової записки Начальника відділу бухгалтерського обліку та звітності - Головного бухгалтера Коваленко Таміли Василівни

 

Відповідно до  ст. 29 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши та обговоривши службову записку Начальника відділу бухгалтерського обліку та звітності - Головного бухгалтера Коваленко Таміли Василівни від 25.01.2022р. щодо необхідності внесення змін в інвентарну картку обліку основних засобів бюджетної установи в частині площі будівлі (стаціонару), що знаходиться за адресою: Київська обл., Бориспільський район, с. Щасливе, вул. Лермонтова, 9-а з «1023 кв.м.» на «556 кв.м.» з метою приведення даних до фактично встановлених згідно Технічного паспорту реєстраційний номер №ТІ01:7504-2335-1427-1753 від 09.01.2022 року, підготовленого ТОВ «Українська архітектурно-проектна компанія»,

 

виконком Пристоличної сільської ради ВИРІШИВ:

 

  1. Погодити внесення змін в інвентарну картку обліку основних засобів бюджетної установи Пристоличної сільської ради  в частині площі будівлі (стаціонару), що знаходиться за адресою: Київська обл., Бориспільський район, с. Щасливе, вул. Лермонтова, 9-а з «1023 кв.м.» на «556 кв.м.» з метою приведення даних до фактично встановлених згідно Технічного паспорту реєстраційний номер №ТІ01:7504-2335-1427-1753 від 09.01.2022 року.
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника сільського голови Василя ДЕМБІЦЬКОГО.

 

 

 

Сільський голова                                                  Микола  КАСЬКІВ

 

 

 

 

Фото без опису

 

ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА

Бориспільського району

Київської області

 

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

від 26 січня 2022 року                       № 17

 

Про внесення змін до Рішення Виконавчого комітету Пристоличної сільської ради №112 від 27.04.2021р. «Про присвоєння поштової адреси об’єкту комунальної власності»

 

Відповідно до  підпункту 10 пункту б ст.30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Порядку присвоєння та зміни адрес об’єктам нерухомості на території Пристоличної сільської ради, враховуючи рішення Виконавчого комітету Пристоличної сільської ради №16 від 26.01.2022р. та  Технічний паспорт реєстраційний номер №ТІ01:7504-2335-1427-1753 від 09.01.2022 року, підготовлений ТОВ «Українська архітектурно-проектна компанія»,

 

виконком Пристоличної сільської ради ВИРІШИВ:

 

  1. Внести зміни в рішення Виконавчого комітету Пристоличної сільської ради №112 від 27.04.2021р. «Про присвоєння поштової адреси об’єкту комунальної власності» та викласти п. 1 вказаного рішення в наступній редакції:

 

«1. Присвоїти поштову адресу приміщенню будівлі (стаціонар) загальною площею 556 кв.м., яка перебуває у комунальній власності Пристоличної сільської ради, вулиця Лермонтова, 9-А (дев’ять літера А), с. Щасливе, Бориспільський район, Київська область».

 

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчого комітету Пристоличної сільської ради Олександра СТРОКАЧА.

 

 

 

Сільський голова                                                  Микола КАСЬКІВ

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь