A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Пристолична сільська рада інформує.

Дата: 10.06.2022 14:10
Кількість переглядів: 678

Відповідно до ініціативи сільського голови, що була підтримана депутатами Пристоличної сільської ради, згідно Рішення № 1748-14-VIII від 19.05.2022 року було створено комісію з метою підготовки інформаційного висновку щодо використання коштів резервного фонду бюджету Пристоличної територіальної громади, що були спрямовані на фінансування витрат та видатків, пов’язаних зі збройною агресією щодо України та введенням на території України режиму воєнного стану, до складу якої увійшли співробітники Пристоличної сільської ради та командири підрозділів Добровольчого формування Пристоличної територіальної громади №1. За дорученням Сільського голови Миколи Каськіва до роботи комісії було залучено представників громадськості, котрі виявили бажання взяти участь у її роботі.

06.06.2022 року відбулося засідання комісії в присутності мешканців Пристоличної ОТГ, в ході якого члени комісії надали інформацію щодо використання коштів резервного фонду, в т.ч. було надано відомості щодо  укладених договорів поставки товарів, виконаних робіт/наданих послуг, кількості та характеристик поставленого товару (в т.ч. продуктів харчування; товарів для укомплектування сховищ на території громади та забезпечення функціонування місць приготування їжі для членів добровольчого формування та внутрішньо переміщених осіб; товарів для забезпечення безперебійної організаційної роботи штабу добровольчого формування; майна, необхідного для облаштування блокпостів та ін.), наданих послуг (в т.ч. з перевезення жителів (жінок та дітей) Пристоличної ОТГ в безпечні райони України). Окремо було надано інформацію щодо вартості кожної одиниці товару/послуги та розміру загальних витрат бюджетних коштів, що на дату звітування склали 9 170 308, 49 грн.

Під час проведення засідання велась відеозйомка. Ознайомитись з відеозаписом можна за посиланням: Засідання комісії від 06 06 2022 року.

Оскільки частина договорів, що були укладені за рахунок коштів резервного фонду, містила відомості, розголошення яких може призвести до негативних наслідків, їх розгляд здійснювався з дотриманням вимог чинного законодавства в частині забезпечення їх нерозголошення. Заслуховування звіту комісії щодо придбання товарів, що безпосередньо передавались на потреби членів добровольчого формування, відбувалось після підписання учасниками зустрічі зобов’язання щодо збереження отриманої інформації. Відеозйомка при цьому не здійснювалась.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь