A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

В закладах освіти Пристоличної ОТГ закінчвся навчальний рок

Дата: 24.06.2022 14:35
Кількість переглядів: 442

17 червня закінчився 2021-2022 навчальний рік у закладах загальної середньої освіти Пристоличної громади. Документи про здобуття базової середньої освіти отримали 225 випускників 9-х класів, з них 13 – з відзнакою (2 з Дударківської ЗОШ І-ІІІ ст., 11 з ОНЗ Щасливський НВК). Документи про здобуття повної загальної середньої освіти отримали 114 випускників 11-х класів, з них 6 – з золотою та срібною медаллю (2 золоті – Великоолександрівська ЗОШ І-ІІІ ст., 3 золоті та 1 срібна – ОНЗ Щасливський НВК).

Найкращі та найстаранніші учні 2-8-х та 10(11)-х, які мають високі досягнення (10-12 балів) з усіх предметів за поточний навчальний рік були нагороджені похвальними листами "За високі досягнення у навчанні", а випускники 9-х і 11-х класів, які досягли особливих успіхів у вивченні одного чи декількох предметів (не менше як 12 балів) ? похвальними грамотами «За особливі досягнення у вивченні окремих предметів».

Усі керівники закладів загальної середньої та дошкільної освіти провели в очному режимі щорічне звітувати про свою діяльність на загальних зборах (конференціях) педагогічного колективу, батьківського комітету, ради та громадськості. Всього в обговоренні нагальних проблем та перспектив розвитку закладів взяли участь близько 300 жителів громади, з них 102 представники батьківських комітетів і 20 представників органів місцевого самоврядування та депутатського корпусу Пристоличної сільської ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь