A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Оголошення

Дата: 11.07.2022 19:30
Кількість переглядів: 152

Фото без описуУ зв’язку із потребою у забезпечені безпечного освітнього середовища для здобувачів освіти (учнів 10-11 класів у кількості 230-250 осіб), прийнято рішення про пошук приміщення, яке буде відповідати наступним критеріям:

  1. Приміщення має бути площею від 300 до 500 квадратних метрів, придатне для використання, мати 6-8 кімнат (кожна 40-50 кв.м.) з відповідним ремонтом, опаленням, водою, електрикою, санвузлами, для облаштування навчальних кабінетів;
  2. Знаходитись на першому поверсі;
  3. Мати укриття з власними входами і виходами (2 і більше входів/виходів), яке розраховано на 230-250 осіб (1 квадратний метр на особу) та дозвіл на використання якого надано комісією у складі представників органів місцевого самоврядування, районної військової адміністрації, Державної служби України з надзвичайних ситуацій;
  4. Знаходитись в селі Щасливе, Бориспільського району, Київської області, в радіусі 1 кілометра від опорного навчального закладу Щасливський навчально-виховний комплекс.

Всі бажаючі, хто здійснює господарську діяльність в сфері нерухомості та приміщення відповідають вказаним критеріям, можуть подати свої комерційні пропозиції для подальшого опрацювання, з виїздом на місце для огляду.

Можливість укладення договору оренди визначатиметься за результатами розгляду даного питання на сесії Пристоличної сільської ради.

Комерційні пропозиції просимо подавати разом із обґрунтуванням та фотофіксацією на електронну пошту ugr_pristolichnoy@ukr.net.

Збір пропозицій триває до 22.07.2022.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь