ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

І знову сумна звістка в нашій громаді…

Дата: 15.09.2022 19:41
Кількість переглядів: 837

Фото без опису Про втрати завжди говорити важко і боляче, але коли із життя ідуть зовсім молоді, то говорити  важче і боляче вдвічі.

   Сьогодні в Пристоличну територіальну громаду надійшла сумна звістка про загибель нашого Героя, жителя  с.Дударків  Олександра Кожухара,1988 року народження, який загинув 13.09.2022 року захищаючи нашу країну від російських нелюдів, під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України.

   Друже, ти загинув за наше майбутнє!!!!! Ти за покликом серця став на захист країни. Ти став одним із тисячі найкращих синів України, які полягли від ворожої кулі.

Як тяжко знайти слова, щоб передати той біль, який ми маємо від втрати тебе, наш Герою. Ти був справжнім товаришем, чесним, справедливим, розсудливим, завжди з приємною посмішкою на обличчі. Нехай твоя Душа знайде вічний спокій, а Господь прийме туди, де праведні спочивають!!!! Знай, для нас ти будеш завжди живим!!!!!

Жодними словами не вгамувати біль та не загоїти рани в душах близьких людей загиблого. Сумуємо та підтримуємо рідних  у важку годину скорботи.

Пристоличний сільський голова Микола Каськів, виконком і депутатський корпус сільської ради висловлюють щирі співчуття рідним і близьким загиблого Олександра.

Вічна память Герою!!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь