ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Київська обласна служба зайнятості інформує

Дата: 20.01.2023 10:42
Кількість переглядів: 160

Фото без описуДо уваги роботодавців!

Створити в колективі ефективну команду професіоналів - завдання не з легких. Кожен власник бізнесу хоче бачити високу результативність співробітників, що робить компанію відомою та приносить гарний та стабільний прибуток. Успішно вирішити кадрову проблему допоможе професійний рекрутинг персоналу. Завдяки досвіду і кваліфікації рекрутерів служби зайнятості можна набрати злагоджену команду з достатнім набором професійних якостей, яка забезпечить розвиток бізнесу та стабільне зростання добробуту як роботодавця, так і його співробітників.

Рекрутери Бориспільскої міськрайонної філії Київського обласного центру зайнятості допоможуть вам заощадити час у процесі відбору та підберуть фахівців не тільки з числа зареєстрованих безробітних, а й з усіх пошукачів роботи. Послуга надається на безоплатній основі.

Щоб створити систему підбору персоналу, яка дозволить досягти поставленої мети максимально можливою мірою, важливо консультуватися з експертами, в якій би галузі ви не працювали. Скористайтесь послугами професіоналів з пошуку кваліфікованих кандидатів саме у вашій галузі.

Служба зайнятості завжди готова допомогти компаніям створити команду професіоналів. Запрошуємо до співпраці в Бориспільську міськрайонну філію Київського обласного центру зайнятості за адресою м. Бориспіль вул. Глибоцька, 4 або за телефоном (04595)50989.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь