A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

ОГОЛОШЕННЯ

Дата: 31.03.2023 15:55
Кількість переглядів: 192

про оприлюднення проєктів містобудівної документації, початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості та проведення громадських слухань щодо проєктів містобудівної документації:

- «Детальний план території земельних ділянок, орієнтовною площею 20 га в с. Щасливе Бориспільського району Київської області»;

- «Детальний план території земельних ділянок орієнтовною площею 10 га в тому числі з кадастровим номером: 3220888000:04:001:0409, яка належить ТОВ «ГРІН ТЕРРА ІНДАСТРІАЛ» в с. Щасливе Бориспільського району Київської області».

Замовник: Виконавчий комітет Пристоличної сільської ради.
Розробник: Проектний інститут Служби безпеки України, м. Київ.

Підстави для розроблення: рішення сесії Пристоличної сільської ради Бориспільського району Київської області від 30 червня 2021 року №1831–17–VIІІ та №1832–17–VIІІ, договори на розроблення містобудівної документації №07-23 та №09-23 та завдання на розроблення детальних планів території.

Детальні плани території розроблені з метою: деталізації планувальної структури території, параметрів забудови та ландшафтної організації частини території населеного пункту, уточнення меж всіх обмежень у використанні земель, визначення параметрів забудови та містобудівних умов та обмежень, визначення напрямів, черговості та обсягів подальшої діяльності щодо: попереднього проведення інженерної підготовки та інженерного забезпечення території, створення транспортної інфраструктури, організації транспортного і пішохідного руху, розміщення місць паркування транспортних засобів, охорони та поліпшення стану навколишнього природного середовища, забезпечення екологічної безпеки, комплексного благоустрою та озеленення тощо.

Межі територій проєктування, для яких розробляється документація, визначені згідно з завданнями на розроблення детальних планів території, відповідно до викопіювань з генерального плану села Щасливе.

          Громадські слухання та презентації проєктів зазначеної містобудівної документації відбудуться «12» квітня 2023 р о 18:00 за адресою: Київська обл., Бориспільський р-н, с. Щасливе, вул. Фестивальна, буд. 39.
У громадських слуханнях можуть брати участь:
  • громадськість;
  • уповноважені особи підприємств, установ, організацій незалежно від форми власності, які розташовані на території, щодо якої розробляється документація;
  • уповноважені посадові особи органів державної влади та органів місцевого самоврядування, повноваження яких поширюється на територію, щодо якої розробляється містобудівна документація, а також на територію, суміжну з територією, щодо якої розробляється документація;
  • представники замовника розроблення містобудівної документації та розробника містобудівної документації.
          Ознайомитися з проєктами містобудівної документації можливо в приміщенні Пристоличної сільської ради за адресою: Київська обл., Бориспільський р-н, с. Щасливе, вул. Фестивальна, буд. 39, та на офіційному веб-сайті Пристоличної громади https://schaslyve-rada.gov.ua/zemlevporyadnyk-1560944986/ з «31» березня 2023 р. по «29» квітня 2023 р включно.

Окрім цього, повідомляємо, що у вільному доступі протягом п'яти календарних днів до дати проведення громадських слухань (у тому числі у вихідні дні та в неробочий час) можна ознайомитися з матеріалами проєктів містобудівної документації на паперових носіях з 9.00 до 12.00 та з 13.00 до 16.00 в приміщенні Пристоличної сільської ради за адресою: Київська обл., Бориспільський р-н, с. Щасливе, вул. Фестивальна, буд. 39.

Відповідальна особа за забезпечення організації розгляду пропозицій (зауважень) – Володимир СОВА − в.о. начальника відділу архітектури та будівельного інспектування Пристоличної сільської ради. (Тел.: +38(096)552-27-32).
Зауваження та пропозиції приймаються у письмовому вигляді за адресою: Київська обл., Бориспільський р-н, с. Щасливе, вул. Фестивальна, буд. 39 та на електронну адресу: prystol_arh@ukr.net протягом 30 днів з дня оприлюднення повідомлення: з «31» березня 2023 р. по «29» квітня 2023 р включно. Пропозиції (зауваження) фізичних та юридичних осіб, які не подали підтвердних документів для забезпечення їх ідентифікації, а також пропозиції (зауваження), подані після встановленого строку, не розглядаються.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь