A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ БОРИСПІЛЬЩИНИ! ОРГАНІЗОВУЄТЬСЯ КУРС НАВЧАННЯ ДОБРОВОЛЬЦІВ-РЯТУВАЛЬНИКІВ

Дата: 07.04.2023 14:08
Кількість переглядів: 119

 

Відповідно до статті 27 Кодексу цивільного захисту України, Положення про добровільні формування цивільного захисту та Порядку здійснення навчання діям  у надзвичайних ситуаціях, затверджених відповідно постановами Кабінету Міністрів України від 21.08.2013 № 616 та від 26.06.2013 №444 районними державними (військовими) адміністраціями та органами місцевого самоврядування під час загрози або виникнення надзвичайних ситуацій для проведення допоміжних робіт із запобігання або ліквідації наслідків таких ситуацій утворюються добровільні формування цивільного захисту.

З метою навчання громадян для виконання завдань із запобігання або ліквідації наслідків  надзвичайних ситуацій, у тому числі спричинених збройною агресією російської федерації проти України,  організовується навчання з підготовки добровольців-рятувальників з питань цивільного захисту.

Навчання проходитиме у Навчальному центрі Головного управління ДСНС України у м. Києві на безоплатній основі (за підтримки Фонду Східної Європи), термін навчання два тижні (у робочі дні) з 24.04.2023 по 30.07.2023. По закінченню навчання  видається посвідчення (сертифікат) державного зразка про проходження навчання добровольців-рятувальників. Примірна навчальна програма підготовки добровольців-рятувальників розміщена нижче.

Збір заявок і акумулювання даних щодо кандидатів бажаючих пройти навчання добровольців-рятувальників з питань цивільного захисту проводиться Бориспільським районним управлінням ДСНС України у Київській області.

Для проходження такого навчання необхідно до 13 квітня 2023 року  звернутися до головного фахівця відділу організації заходів цивільного захисту Бориспільського РУ ГУ ДСНС у Київській області за номером телефону +38 097 23 32 978.

 

 Примірна програма навчання


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь