A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

ОГОЛОШЕННЯ

Дата: 21.06.2023 13:31
Кількість переглядів: 82

Фото без описуДо уваги споживачів комунальних послуг КП «ЖКК «Щасливський» (далі ЖКК) з центрального водопостачання приватного сектору с. Проліски❗️

Інформуємо, що за ініціативи депутатів та сільського голови, за кошти бюджету Пристоличної сільської ради була проведена реконструкція (заміна) центральної труби водопостачання холодної води в приватному секторі с. Проліски. Наразі проведено перевірки готовності до експлуатації, підключення до мережі, придатності до використання.

ЖКК, що надає послуги з центрального водопостачання для населення с. Проліски повідомляє: до 01.09.2023 року здійснюватиметься перепідключення споживачів із старого водогону до нового, а з 01.09.2023 року старий водогін буде виведений з експлуатації!

Для перепідключення треба звернутись до представника ЖКК в с.Проліски - Морозової Галини Іванівни (тел. 067 443 91 52) з письмовою заявою, надати копії документів необхідних для заключення договору, при умові повного погашення заборгованості за спожиті комунальні послуги перед ЖКК.

Монтаж водогону від точки розподілу (центральної труби) до комунікацій споживача проводиться за рахунок споживача власними силами або через підрядну організацію (їх перелік можна отримати в ЖКК).

Споживачі, які не перепідключились до нового центрального водогону та не перезаключили договір з ЖКК по наданню комунальних з центрального водопостачання з 01.09.2023 р. не будуть змоги отримувати комунальні послуги.

Важливо: КП «ЖКК «Щасливський» здійснює постачання по центральному водогону та несе відповідальність за цілісність та справність центрального водогону, подачу до точки розподілу води з тиском, передбаченим будівельними нормами. Всі комунікації, котрі знаходяться від точки розподілу, належать споживачеві, за цілісність та справність яких він несе персональну відповідальність, ремонтує їх за власні кошти. Точкою розподілу вважається запірна арматура на центральному водогоні, при цьому хомут і кран являються власністю споживача.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь