ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

ОГОЛОШЕННЯ

Дата: 27.06.2023 11:51
Кількість переглядів: 138

Фото без описуВідділом протидії кіберзлочинам в Київській області Департаменту кіберполіції Національної поліції України на постійній основі здійснюється робота щодо інформаційної підтримки наших військових, а також протидії російським медіа - пропагандистам.
Зокрема, нами розроблено онлайн платформу «МРІЯ», іцо містить в собі канал «StopRussia|MR.IYA», який перевіряє та блокує ресурси щодо поширення фейків та пропаганди. На сьогодні, у проекті є офіційний сайт, а також декілька окремих ініціатив:
-    https://mriya.social (офіційний сайт проекту);
-    https://t.me/stoprussiachannel (основний телеграм канал, де здійснюється комунікація з підписниками, а також надання завдань для блокування;
@stopdrugsbot (бот для збору нових посилань на ворожі ресурси, а також автоматизованої взаємодії з користувачами);
-    https://t.me/ukraine_avanger_bot (офіційний бот для збору інформації про ворожу техніку, колаборантів, мародерів та іншої інформації).
У ході проведеної роботи вже виявлено 77 тис. ворожих ресурсів, відправлено на блокування 38 тис. платформ, подано більш ніж 7 млн. скарг на неприйнятний контент.
До зазначеної роботи на інформаційному фронті вже долучилося багато громадян, серед яких студентська молодь, науковці, волонтери, ГГ-фахівці та просто небайдужі співвітчизники. Спільнота українців, які блокують та протидіють російській агресії в Інтернеті налічує більш ніж 300 тис. громадян. Як показує практика, чим більше людей дізнається про вказаний проект і долучається до нього, тим ефективніша наша спільна протидія російській пропаганді.
Ураховуючи викладене, просимо Вашого сприяння в розміщенні відповідної інформації та логотипу зазначеного проекту на носіях зовнішньої реклами в Київській області строком на один місяць.

Вважаємо, що такими спільними зусиллями ми здатні перемогти ворога та наблизити перемогу нашої країни, у тому числі, на інформаційному фронті.
Контактна особа відділу - Владислав Дубина, тел. 097-775-59-48.
Відділ протидії кіберзлочинам в Київській області Департаменту кіберполіції Національної поліції України користується цією нагодою, щоб поновити Київській обласній державній адміністрації запевнення у своїй високій повазі.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь