ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Інформація від Пристоличного сільського голови Миколи Каськіва про надання допомоги Збройним Силам України та іншим військовим формуванням:

Дата: 04.08.2023 09:46
Кількість переглядів: 261

Фото без описуЗ початку повномасштабного вторгнення Пристолична сільська рада займає активну позицію в наближенні перемоги допомагаючи ЗСУ та іншим військовим формуванням, як шляхом передачі матеріально-технічних цінностей, так і передачі субвенцій на військові частини.

Вже виділено військовим частинам коштів на суму 𝟔 𝟏𝟎𝟕 𝟗𝟎𝟎 грн у вигляді субвенцій.

З початку повномасштабного вторгнення, Пристолично. сільською радою передано військовим частинам матеріально-технічних цінностей, придбаних з бюджету ОТГ, на суму 𝟏 𝟔𝟔𝟏 𝟓𝟎𝟒,54 грн.

А саме:

📍Генератори бензинові - 3 шт

📍Пилку бензинову

📍Монокуляри - 5 шт

📍Комплект автономного живлення

📍Квадрокоптери - 2 шт

📍Квадрокоптер з тепловізором - 4 шт.

Окрім того, для допомоги нашим землякам , які виборюють перемогу та потребують допомоги у придбанні необхідних речей, ми з працівниками збираємо кошти, за які придбано та передано:

📌10 рюкзаків військових

📌10 тактичних шоломів

📌 10 пар рукавиць тактичних

📌11 навушників активних

📌20 аптечок військових

📌20 буржуйок

📌1 інверторний генератор

📌3 бензинові генератори

📌2 автомобілі Opel Zafira

Також працівники сільради брали участь у придбанні автомобілів: мікроавтобус Ford Transit і позашляховиків Mitsubishi Pajero та Nissan X-Trail для потреб воїнів, мобілізованих з нашої громади.

Поруч з цим, надано допомогу нашим волонтерам прокатним металевим профілем та деталями для виготовлення корисних «штук». Час від часу допомагаємо коштами, які зібрали працівники, на пальне волонтерам для транспортування необхідних вантажів в зону бойових дій.

Усі ми пам'ятаємо, як відправлялися захищати Батьківщину перші добровольці не маючи належної форми, елементарних засобів захисту. Мною було ініційовано зміни до програми "Турбота" про виплату грошової допомоги мобілізованим, мої колеги - депутати Пристоличної сільської ради, одноголосно підтримали мою ініціативу, і кожному воїну, який до мобілізації проживав на території Пристоличної ОТГ, виплачується матеріальна допомога у розмірі 𝟐𝟓 𝟎𝟎𝟎 грн.

Вже 362 жителі сіл Пристоличної об’єднаної територіальної громади, які проходять військову службу в ЗСУ та інших військових формуваннях відповідно до Указу Президента України «Про загальну мобілізацію», отримали вказану матеріальну допомогу, загальна сума якої 𝟗 𝟎𝟓𝟎 𝟎𝟎𝟎 грн.

44 військовослужбовці отримали матеріальну допомогу на лікування у зв’язку з пораненнями під час виконання військового обов’язку, пов’язаного із захистом держави, на загальну суму 𝟖𝟓𝟓 𝟎𝟎𝟎 грн. Поряд з цим, надано матеріальну допомогу 10 родинам загиблих на суму 𝟏 𝟎𝟎𝟎 𝟎𝟎𝟎 грн та 6 родинам безвісти зниклих - 𝟑𝟎𝟎 𝟎𝟎𝟎 грн.

Всі ми пам'ятаємо як більшість з нас згуртувалися та стали на захист нашої громади (ДФТГ), багато хто втратив дохід, оскільки підприємства не здійснювали діяльності, і ми з депутатським корпусом вирішили підтримати наших мешканців. Було прийнято рішення про виплату матеріальної допомоги. Так, 1199 особам вже виплачено матеріальну допомогу на суму 𝟏𝟏 𝟗𝟗𝟎 𝟎𝟎𝟎 грн.

Дякуючи Богу, наша громада не зазнала серйозних ушкоджень від навали рашистської орди, але є окремі випадки пошкодження майна внаслідок обстрілів. Мешканцям громади, майно яких пошкоджено, виплачено матеріальну допомогу в сумі 𝟓𝟑 𝟒𝟔𝟑 грн.

Загалом виплачено cоціальної та матеріальної допомоги на суму 𝟐𝟑 𝟐𝟒𝟖 𝟒𝟔𝟑 грн.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь