ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

ОГОЛОШЕННЯ

Дата: 22.08.2023 13:26
Кількість переглядів: 111

Фото без опису

ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА

Бориспільського району

Київської області

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

 

від  22 серпня  2023 року                                     № 219

   с. Щасливе

 

Про продаж алкогольних напоїв на території Пристоличної об’єднаної територіальної  громади

 

Керуючись до ст. 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», беручи до уваги Указ Президента України №64/2022 від 24.02.2022 року «Про введення воєнного стану в Україні» із змінами внесеними Указом Президента України №451/2023 від 26.07.2023 року «Про продовження строку дії воєнного стану в Україні», враховуючи п.3.1.1, п.3.1.2, п.3.1.3, п.3.2  протоколу  засідання  оперативного  штабу  Ради оборони Київської області від 14 серпня 2023 року № 210, наказ Бориспільської районної військової адміністрації Київської області №24 від 17 серпня 2023 року  «Про внесення змін до наказу про заборону торгівлі алкогольними напоями»,

виконавчий комітет Пристоличної сільської ради ВИРІШИВ:

 1. Дозволити на території Пристоличної об’єднаної територіальної громади з 22 серпня 2023 року до дня припинення чи скасування воєнного стану в Україні для всіх категорій населення торгівлю алкогольними напоями та речовинами, виробленими на спиртовій основі з урахуванням наступних обмежень:

1.1. продаж алкогольних напоїв та речовин на спиртовій основі здійснювати у період часу з 09 години 00 хвилин до 22 години 00 хвилин щоденно виключно у торгівельній мережі (магазинах) та з 09 години 00 хвилин до  22 години 00 хвилин щоденно у закладах ресторанного господарства (громадського харчування), які мають ліцензію на роздрібну торгівлю алкогольними напоями;

1.2. заборонити продаж алкогольних напоїв та речовин на спиртовій основі особам в однострої Збройних Сил України, Національної поліції України, інших воєнізованих підрозділів та правоохоронних органів, а також добровольчих формувань територіальних громад до дня припинення чи скасування воєнного стану в Україні.

2. Посилити заходи профілактики щодо вживання спиртних напоїв на території Пристоличної об’єднаної територіальної громади, а у разі невиконання вимого даного рішення суб’єктами підприємництва, вживати негайних заходів притягнення винних осіб до передбаченої законом відповідальності.

3. Рекомендувати Бориспільському РУП ГУНП в Київській області забезпечити дієвий контроль за здійсненням продажу алкогольних напоїв та речовин, вироблених на спиртовій основі, з встановленими обмеженнями на території Пристоличної об’єднаної територіальної громади.

4. Уповноважити сільського голову Пристоличної сільської ради Миколу КАСЬКІВА погодити рішення про дозвіл на продаж алкогольних напоїв та речовин, вироблених на спиртовій основі на території Пристоличної об’єднаної територіальної громади з начальником Бориспільської районної військової адміністрації.

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на сільського голову Пристоличної сільської ради.

 

            Сільський голова                                                 Микола КАСЬКІВ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь