ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Надання допомоги сім’ям з дітьми за принципом «єдиного вікна»

Дата: 22.08.2023 14:57
Кількість переглядів: 164

Фото без описуНа доручення Київської обласної державної адміністрації (Київської обласної військової адміністрації) від 17.08.2023 № 23648/01/2023 до листа Уповноваженого Верховної Ради України з прав людинии від 17.08.2023 № 7463.2/23/48.3 стосовно роботи Консультаційного центру, що утворений на базі Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини (далі - Секретаріат Уповноваженого) для надання допомоги сім’ям з дітьми за принципом «єдиного вікна», департамент соціального захисту населення Київської обласної державної адміністрації звертається з наступним.

Секретаріат Уповноваженого реагує на всі звернення громадян з питань розшуку, повернення депортованих дітей, перетин державного кордону, отримання та продовження документів, що посвідчують особу, спілкування дитини з батьками, хто перебуває в Україні,та скеровує відповідну інформацію до правоохоронних органів й установ, зокрема, до Офісу Генерального прокурора для перевірки та вжиття заходів реагування.

Інформація про діяльність Консультаційного центру зазначається в додатку (додається), також додатково отримати консультацію можливо через портал «Діти війни» — сайт: https://childrenofWar.gov.ua/.

 

Враховуючи вищевикладене, просимо розмістити інформацію про діяльність зазначеного вище Консультаційного центру на офіційних


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь