ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Оголошення

Дата: 01.11.2023 16:14
Кількість переглядів: 198

Фото без описуОГОЛОШЕННЯ

Пристолична сільська рада інформує, що за результатами проведеного публічного заходу громадського обговорення з формування завдання на розроблення комплексного плану просторового розвитку Пристоличної об’єднаної сільської територіальної громади, яке відбулося 20 жовтня 2023 року, робочою групою узагальнено напрацювання стратегічної сесії у вигляді протоколу.

Окрім цього, підготовлено проєкт завдання на розроблення комплексного плану відповідно до вимог Постанови Кабінету Міністрів України від 01.09.2021 №926 «Про затвердження Порядку розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації» на основі протоколу стратегічної сесії.

Разом з тим, повідомляємо про можливість коментування опублікованих матеріалів протягом 10 робочих днів з «_1_» листопада по «__15__» листопада 2023 року.

 

Пропозиції від юридичних та фізичних осіб які будуть враховані  в завданні на проектування:

 

1. Враховуючи наказ міністертва розвитку громад та територій 56 від 22.02.2022 https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z0432-22#Text прописати в тех завданні умову, яка зобовязує виконавця розробити план просторового розвитку у форматі затвердженної структури Бази геоданих містобудівної документації на місцевому рівні. Інші формати як то pdf, shp чи інші передати замовнику в якості допоміжних та похідних від основного формату.

2. Запроектувати в плані просторового розвитку велодоріжки, які б однією не розривною мережею з’єднували усі села громади та по основним дорогам кожного із сіл громади.

3. Запроектувати в просторовому плані територію, цільове використання якої буде виключно під басейн (комунальої чи приватної форми власності).

4. Переглянути доцільність промислової території в межах села Безуглівка поряд з приватними будинками.

5. При розробці плану просторового розвику промислові території групувати в окремі кластери і виносити за межі населених пунктів, з запроектованими до них підїздами і розвязками та іншою інфраструктурою.

6. Запроектувати безпечний виїзд із с. Безуглівка з вул. Центральної на об’їзну дорогу (прибрати лівий поворот)

7. Запроектувати альтернативний виїзд на Бориспільске шосе поряд з вул. Липнева в с. Чубинське.

8. Запроектувати території для будівництва очисних споруд в с. Мала Олександрівка поряд з існуючими відстійниками.

9. Запроектувати автомобільний під’їзд з парковкою до жд станції Чубинське.

10. Врахувати в плані просторового розвитку недавно повернуті у власність громади та заплановані під сквер ділянки в центрі с. Чубинське біля інституту та змінити під них цільове призначення у плані.

11. Запланувати/змінити цільове призначення території напроти заказнику в с. Чубинське (напроти вул. Погребняка 13) із земель житлової та громадської забудови на іншу, яка не передбачала б там багатоповерхового житлового чи комерційного будівництва.

12. Врахувати, що в центрі с. Чубинське заплановано будівництво школи, а тому передбачити в плані коректний під’їзд і виїзд одночасно декілька сотень автомобілів в час пік. (де буде відбуватись посадка висадка школярів).

 

ПОСИЛАННЯ: Протокол стратегічної сесії

ПОСИЛАННЯ: Відео трансляція стратегічної сесії

ПОСИЛАННЯ: Проєкт завдання на проектування

ПОСИЛАННЯ: Презентація  

 

 

Пропозиції та зауваження можна залишити в коментарях під відео

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь