ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Новини

Дата: 14.06.2024 13:49
Кількість переглядів: 65

Фото без опису🇺🇦🇺🇸Україна і США уклали двосторонню безпекову угоду, яка виводить відносини між державами на рівень союзництва. Президенти Володимир Зеленський і Джо Байден підписали найсильніший документ з усіх, які були між країнами за часів незалежності України.

Цей результативний день увійде в історію. І це беззаперечне досягнення Президента і його команди. Вперше маємо таку потужну угоду між Україною та США. Сполучені Штати взяли на себе серйозні зобов’язання – 10 років стабільної підтримки, вкладу в нашу оборону, в нашу силу: зброя і захист для нас, відповідальність і санкції – для агресора. А головне – допомога для перемоги над ворогом!

В документі зафіксовано, що США разом із партнерами допомагатимуть в постачанні Україні систем «Патріот» і ескадрилей винищувачів таких як F-16.

Угода, зокрема, передбачає і співпрацю для розвитку оборонного виробництва. Ці домовленості дозволять створити нові робочі місця і для українців, і для американців в технологічному оборонно-промисловому комплексі.

Угода передбачає підтримку США вступу України в НАТО в майбутньому і фактично є кроком України на шляху до НАТО.

В документі визначена також відповідальність росії за війну, використання російських активів на користь України, санкції проти держави-агресора.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь