A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Фонд соціального страхування

Управління соцстраху Київщини завершило фінансування страхових виплат потерпілим на виробництві за липень. Кошти отримали понад 4,2 тис. осіб

Станом на 18 серпня управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області завершило фінансування щомісячних страхових виплат потерпілим на виробництві та членам їх родин за липень. Кошти перераховано вчасно та в повному обсязі для 4255 осіб. Виплати таких допомог здійснюються Фондом у наступному місяці за попередній.

09:27 25.08.2021

Як діяти працівнику, якщо йому відкрили е-лікарняний?

Поступово Україна переходить на автоматичне формування е-лікарняних замість видачі паперових листків непрацездатності. Уже з вересня всі заклади охорони здоров'я мають повністю перейти на формування медичних висновків про тимчасову непрацездатність.

09:57 20.08.2021

З 1вересня запроваджуються електронні лікарняні

Нині готується перехід закладів охорони здоров’я з 1 вересня на створення електронних медичних висновків замість паперових листків непрацездатності. Тобто працівник більше не приноситиме на роботу паперовий варіант – бухгалтер бачитиме його у кабінеті страхувальника на порталі Пенсійного фонду. Паперові листки непрацездатності, видані до 1 вересня 2021 року, будуть продовжуватися в паперовому вигляді до відновлення працездатності працівника.

16:33 18.08.2021

Лікування потерпілих на виробництві за рахунок коштів Фонду

Упродовж перших шести місяців 2021 року управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області відшкодувало витрати на лікування 29 потерпілих внаслідок нещасного випадку на виробництві або професійного захворювання. Медико-соціальні послуги надаються потерпілим за рахунок коштів Фонду соціального страхування України.

16:33 18.08.2021

Роз’яснення щодо впровадження е-лікарняних

З червня по серпень цього року в Україні діє перехідний період впровадження е-лікарняних. В працівників, які захворіли, а також в роботодавців виникає чимало запитань щодо впровадження в обіг електронного документу - листка тимчасової непрацездатності, зокрема:

10:04 16.08.2021

ДО ВІДОМА СТРАХУВАЛЬНИКІВ!

Інформацію щодо заповнення заяв-розрахунків, а також специфіки подання заяв-розрахунків з сумами матеріального забезпечення нарахованого на підставі е-листків непрацездатності, можна знайти за посиланням:

15:35 30.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь