ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Новини Пристоличної громади

Дата: від до Скинути

Обласні та Київська міська військові адміністрації

Обласні та Київська міська військові адміністрації

Триває розпочата Міністерством розвитку громад та територій України інформаційна кампанія «Готуймося!», спрямована на максимальне інформування громадян про підготовку до опалювального сезону 2022/23 років. Наразі розпочинається другий етап кампанії присвячений підвищенню обізнаності громадян про те, як зменшити теплові витрати в домівках та як діяти, якщо зникне опалення. З цією метою Мінрегіон розробив інформаційнографічні матеріали, які пропонуються для максимального поширення серед населення.

10:37 07.11.2022

Київська обласна служба зайнятості інформує

Київська обласна служба зайнятості інформує

Фахівці Київської обласної служби зайнятості підготували для вас цікаві тренінги та майстер-класи, які допоможуть розібратися з ситуацією на ринку праці Київщини, поінформують про сучасні вимоги соціального середовища до фахівців на ринку праці, навчать стратегії  та  тактиці реалізації  власного кар’єрного зростання у майбутньому. На вебінарах і тренінгах ви ознайомитесь із способами та прийомами прийняття обґрунтованих рішень в побудові кар'єри, отримаєте  практичний досвід пошуку необхідної інформації для розробки або ж удосконалення стратегії професійного зростання у майбутньому, опануєте техніку пошуку роботи, навички цифрової грамотності та користування електронними ресурсами. Фахівці служби зайнятості нададуть дієві поради як скласти резюме, як успішно пройти співбесіду у роботодавця та багато іншої корисної інформації.

14:41 28.10.2022

Київська обласна служба зайнятості інформує

Київська обласна служба зайнятості інформує

З початку року більше 1000 безробітних Київщини проходили професійне навчання Більшість українських спеціалістів, не знаходячи роботу у своїй професії, або вже здобувають нову професію, або планують це зробити найближчим часом. Наразі офісні співробітники, які частіше за інших стикаються з проблемами під час працевлаштування, готові перейти у робітничу професію, аби мати роботу та отримувати зарплату. Серед найбільш прийнятних професій для тих, хто залишає офісну роботу, українці назвали комплектувальника, водія, фермера, садівника, городника, а також кухаря та спеціаліста бьюті-сфери.

11:11 27.10.2022

Київська обласна служба зайнятості інформує

Київська обласна служба зайнятості інформує

Сьогодні у кожного є можливість отримати допомогу від держави на створення  або розвиток власного бізнесу.  Київська обласна служба зайнятості  запрошує усіх, хто має бізнес-ідею та бажає її втілити, подати заявку для отримання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу. Розмір гранту - від 50 тис. до 250 тис. грн

13:22 13.10.2022

Київська обласна служба зайнятості інформує

Київська обласна служба зайнятості інформує

Повний спектр послуг для започаткування власної справи – консультації та тренінги з профорієнтації, надання консалтингових послуг у сфері бізнес-планування, ведення та розвитку власної справи, інвестиційна та кредитна підтримка, сприяння у пошуку партнерів, надання консультацій та допомоги від соціальних партнерів – і все це на безоплатній основі  можуть отримати мешканці Київщини. Центр розвитку підприємництва дозволяє отримати підприємцям не тільки поради та консультації, а й сприяє у пошуку необхідних приміщень, устаткування, надає допомогу в оформленні всіх необхідних дозволів та документів.

13:23 07.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь