ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Новини Пристоличної громади

Дата: від до Скинути

Пристолична сільська рада інформує

Пристолична сільська рада інформує

6 вересня 2022 року між Пристоличною сільською радою та Бориспільським районним управлінням поліції Головного управління Національної поліції в Київській області було підписано Меморандум про співпрацю та партнерство, що стало можливим внаслідок створення Пристоличною сільською радою окремого структурного підрозділу – муніципальної варти, діяльність якого спрямована на забезпечення безпеки та порядку на території Пристоличної об’єднаної територіальної громади.

10:37 12.09.2022

Київська обласна служба зайнятості інформує

Київська обласна служба зайнятості інформує

  Цього тижня фахівці Київської обласної служби зайнятості разом з соціальними партнерами підготували для вас безліч цікавих тренінгів, зустрічей з роботодавцями та майстер-класів, які допоможуть розібратися з ситуацією на ринку праці Київщини та навчать, як успішно працевлаштуватися.     ГРАФІК ПРОВЕДЕННЯ ВЕБІНАРІВ ТА СЕМІНАРІВ 05 вересня – 09 вересня 2022 року  

11:08 05.09.2022

Київський обласний центр зайнятості інформує

Київський обласний центр зайнятості інформує

Сьогодні у кожного є можливість отримати допомогу від держави на створення  або розвиток власного бізнесу. Уряд запустив грантові програми створення та розвитку малого та середнього бізнесу і Київський обласний центр зайнятості долучився до їх реалізації.

13:01 02.09.2022

Велопробіг у с. Велика Олександрівка та с. Дударків

Велопробіг у с. Велика Олександрівка та с. Дударків

Щороку, до Дня Прапору України є у с.Велика Олександрівка та с.Дударків гарна традиція проводити патріотичний велопробіг. От і цього року, не дивлячись, на  час, коли йде війна, було прийняте рішення не скасовувати захід, а обмежити кількість учасників відповідно до вимог військової адміністрації щодо місць в укритті на випадок повітряної тривоги.

15:50 31.08.2022

Київська обласна служба зайнятості інформує

Київська обласна служба зайнятості інформує

Запрошуємо Вас долучатися до заходів Київського обласного центру зайнятості. Цього тижня на вебінарах і тренінгах ви зможете більше дізнатися про послуги служби зайнятості, права та обов’язки зареєстрованих безробітних, навчитися техніці пошуку роботи, опануєте навички цифрової грамотності та користування електронними ресурсами, отримаєте інформацію про джерела пошуку роботи, про ринок праці та актуальні вакансії, можливості професійного навчання тощо. Фахівці служби зайнятості нададуть дієві поради як скласти резюме, як успішно пройти співбесіду у роботодавця та багато іншої корисної інформації.

10:48 29.08.2022

Народний аматорський колектив "Червона калина" с. Велика Олександрівка Пристоличної сільської ради святкує  35-річчя

Народний аматорський колектив "Червона калина" с. Велика Олександрівка Пристоличної сільської ради святкує 35-річчя

26 серпня в Великій Олександрівці відбувся урочистий концерт з нагоди відзначення дня Незалежності України та 35-ти річчя Народного аматорського фольклорного колективу "Червона калина"  Захід відбувся за участю голови Пристоличної ОТГ Каськіва Миколи Ігоровича, який привітав колектив із ювілеєм та нагородив учасників подяками та грошовими винагородами. На заході також були присутні управління гуманітарного розвитку та охорони здоров'я. В концертній програми прозвучали українські пісні у виконанні Народного аматорського фольклорного колективу "Червона калина" та гостей свята Романенко Людмили, Юлії Дідок та вокального тріо. Колектив був створений  при Великоолександрівській середній школі за ініціативи директора школи Олексієнка В.В.        До складу фольклорно-етнографічного ансамблю входило 8 жінок, а керувала ними шкільний бібліотекар Сидоренко Ольга Григорівна. Дебютний виступ ансамблю відбувся на сільському вечорі- зустрічі «Від усієї душі», на якому вшановували ветеранів війни та праці.        Від того часу колектив став завойовувати популярність не тільки в своєму селі, а й у селах Бориспільського району. Ядром колективу був довгий час художній керівник Мозоль М. В., який доклав багато зусиль для удосконалення виконавчої майстерності та підняв художній рівень виконання народних пісень.       За вагомий внесок у розвиток культури українського народу, високий художній рівень та виконавчу майстерність фольклорному ансамблю «Червона калина», при Великоолександрівському СБК у 2004 році було присвоєно почесне звання «Народний».       Учасники колективу з часом змінюються, але незмінним залишається напрямок, у якому працює колектив – це прагнення відродити забуті народні пісні і донести їх до слухачів.      Також колектив бере активну участь у районних заходах культури та сільських заходах. Учасники колективу «Червона калина» намагаються залучати до виконання народних пісень молодь, щоб не збайдужіла до свого коріння і зберігала традиції свого народу.

12:35 28.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь