ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Новини Пристоличної громади

Дата: від до Скинути

День вчителя

День вчителя

Перша неділя жовтня дарує всім нам тепле і радісне свято – День вчителя. Професія вчителя одна з найшанованіших, найпочесніших та найвідповідальніших професій. Це не просто професія - це покликання! Вихованню і навчанню дітей можуть присвятити себе люди зі схильністю і любов'ю до цієї справи.  Ми впевнені, що саме такі люди працюють у навчальних закладах Пристоличної ТГ! В цьому році директор Щасливського НВК Йовбак Юрій Юрійович люб’язно запропонував відзначити це свято в цьому навчально-виховному закладі. Були запрошені педагоги Пристоличної територіальної громади, гості з Київської обласної військової адміністрації, Управління гуманітарного розвитку та охорони здоров’я, Районна профспілка, гості-колеги з тимчасово окупованого м.Нова Каховка і, звісно, представники місцевої влади. Сільський голова Микола Каськів привітав освітян і нагородив тих, хто доклав багато зусиль в роботі за час воєнного стану. Слово для привітання, слів вдячності нашим педагогам надали гостям свята. Святковий концерт  складався виключно з номерів, які подарували талановиті викладачі нашої громади! Організатори свята: Щасливський НВК та Управління гуманітарного розвитку та охорони здоров’я Пристоличної сільської ради зробили теплий, майже, родинний та невеличкий вечір, з урахуванням вимог щодо кількості місць в укритті на випадок повітряної тривоги. Дякуємо нашим освітянам! Вітаємо з професійним святом і бажаємо великого щастя, мудрості, вдячності від учнів та батьків, нових звершень у роботі і мирного неба над головою!

15:30 03.10.2022

Всеукраїнський день бібліотек

Всеукраїнський день бібліотек

З нагоди професійного свята – Всеукраїнського дня бібліотек Управлінням гуманітарного розвитку та охорони здоров'я був проведений виїзний семінар, в рамках якого бібліотекарі Пристоличної ТГ відвідали «Музей становлення української нації ". Це перший в Україні інноваційний музей історії, де минуле поєднується з сучасними технологіями. Історію нашої країни неодноразово переписували на догоду політичній кон'юнктурі.Та зараз маємо нагоду об’єктивно відтворити справжню історію України і врешті переоцінити її роль у формуванні європейської спільноти, показати яскраві історичні події та постаті, що ними пишається наш народ. Музей «СТАНОВЛЕННЯ УКРАЇНСЬКОЇ НАЦІЇ» - це музей майбутнього, місце, яке неодмінно треба відвідати кожному українцю! Бібліотеки нашої громади завжди радо чекають усіх бажаючих отримати нові знання! А бібліотекарі кожного читача люб’язно ознайомлять з цікавою літературою, тематичними книжковими виставками, що презентуються кожного тижня відповідно до подій та визначних дат. Наприклад, цими днями згадуємо подію з недавньої історії нашої країни –трагедію Бабиного Яру. Аби вшанувати тисячі невинно закатованих і убитих фашистами українців в урочищі Бабин Яр проведено тематичні літературні години та підготовлені для читачів книги відповідної тематики. Запрошуємо всіх бажаючих до закладів культури Пристоличної сільської ради! Бібліотеки чекають на вас!

15:16 03.10.2022

Київська обласна служба зайнятості інформує

Київська обласна служба зайнятості інформує

Фахівці Київської обласної служби зайнятості разом з соціальними партнерами підготували для вас безліч цікавих тренінгів, зустрічей з роботодавцями та майстер-класів, які допоможуть розібратися з ситуацією на ринку праці Київщини та навчать, як успішно працевлаштуватися.  Ви зможете більше дізнатися про послуги служби зайнятості, права та обов’язки зареєстрованих безробітних, навчитися техніці пошуку роботи, опануєте навички цифрової грамотності та користування електронними ресурсами, отримаєте інформацію про джерела пошуку роботи, можливості професійного навчання та започаткування власної справи.

11:44 30.09.2022

Київська обласна служба зайнятості інформує

Київська обласна служба зайнятості інформує

Пошук роботи - це важка праця. Той, хто хоче знайти роботу швидко, повинен бути готовий до виконання певних покрокових завдань, які будуть поєднуватися у ланцюжок на шляху до омріяного місця роботи.  Служба зайнятості пропонує свою допомогу в цій нелегкій діяльності. Якщо ви хочете більше дізнатися про технології пошуку роботи, нюанси та особливості працевлаштування, про певну поведінку на ринку праці, завітайте на наші семінари та тренінги. Знання, які ви отримаєте на наших заходах будуть вам корисні на різних етапах пошуку роботи.

13:34 23.09.2022

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

Повідомляємо, що Інтернет -ресурси УкрГМЦ, на яких поширюється офіційна гідрометеорологічна інформація та попередження зібранні за посиланням: https://linktr.ee/ukr_hmc.

15:50 22.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь