ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Новини Пристоличної громади

Дата: від до Скинути

Відкритий турнір з пляжного волейболу у с. Чубинське

Відкритий турнір з пляжного волейболу у с. Чубинське

02 липня 2022 року в заміському комплексі відпочинку «Едем» управління гуманітарного розвитку і охорони здоров’я Пристоличної сільської ради організувало та провело  відкритий турнір з пляжного волейболу, в якому взяли участь шість команд із населених пунктів Бориспільського району: с. Сеньківка, с. Чубинське, м. Бориспіль, с. Любарці, с. Проліски та с. Гора.

16:24 04.07.2022

Пристолична сільська рада інформує

Пристолична сільська рада інформує

      29 червня 2022 року, комісією до складу якої в т.ч. включені представник ДСНС та Бориспільської районної військової адміністрації, здійснено обстеження існуючих на території Пристоличної територіальної громади приміщень, з метою визначення заходів для використання їх в якості захисних споруд цивільного захисту для забезпечення навчально-виховного процесу. За результатами роботи комісії, будуть складені відповідні документи та вжиті необхідні заходи для можливості безпечного поновлення навчально-виховного процесу.

08:50 30.06.2022

Звернення Державної служби України з надзвичайних ситуацій

Звернення Державної служби України з надзвичайних ситуацій

    П’ятий місяць ворог – звір у людській подобі, що має конкретну назву «росія» випробовує на міцність нашу країну. Цинічні атаки і неприхована агресія прагне похитнути нашу віру у власні сили, залякуючи ракетними ударами. Ми довели, що нас неможливо захопити за 3-5 днів і влаштувати у Києві парад перемоги. Україна щодня платить високу ціну за те, щоб наступні покоління жили у мирі й добробуті, тому важливо кожен з цих днів докладати максимум зусиль, аби наблизити це довгоочікуване мирне майбутнє. Кожен українець здатний і мусить зробити бодай щось для того, щоб ми розуміли часові межі того дня, коли ворожі ракети вже не зможуть завдати нам шкоди і в Україні більше не лунатиме сигнал «Повітряна тривога». 

10:53 29.06.2022

Як отримати допомогу по частковому безробіттю?

Як отримати допомогу по частковому безробіттю?

Отримати допомогу з часткового безробіття можуть застраховані особи (працівники та ФОП) у разі втрати ними частини заробітної плати через зупиненням (скороченням) виробництва продукції (виконання робіт, надання послуг) з причин економічного, технологічного характеру, виникнення надзвичайної ситуації, введення надзвичайного або воєнного стану, встановлення карантину.

11:26 27.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь