A A A K K K
для людей із порушенням зору
ПРИСТОЛИЧНА СІЛЬСЬКА РАДА
Бориспільський район

Новини Пристоличної громади

Дата: від до Скинути

Київська обласна служба зайнятості інформує

Київська обласна служба зайнятості інформує

Більше 2 000 осіб отримали роботу за сприяння служби зайнятості з початку 2023 року. Найбільша кількість працевлаштованих спостерігалась по таких видах економічної діяльності як: - торгівля – 23% - переробна промисловість – 18% - державне управління й оборона – 12% - охорона здоров’я – 8% - сільське господарство – 7% 1,6 тис. роботодавців сьогодні співпрацюють із службою зайнятості. 4,6 тис. вакансій було подано у цьому році. Найбільш затребувані професії на ринку праці Київської області: швачка, пожежний-рятувальник, лікар, електромонтер, електрик дільниці, електрогазозварник, слюсар. Не затребувані професії: економіст, юрист, товарознавець. Вакансії, які втрачають актуальність: бібліотекар, диспетчер, обліковець. Отримайте онлайн консультацію за допомогою телеграм-каналу Київського обласного центру зайнятості: https://t.me/+fnLlSCkuIls1ZjVi Пропонуємо ознайомитися з інформацією щодо актуальних подій та змін у роботі Київської обласної служби зайнятості на наших Фейсбук-сторінці: https://www.facebook.com/kyivobl Інстаграм-сторінці: https://www.instagram.com/kobl_cz/ на сайті Київського ОЦЗ https://kir.dcz.gov.ua/.

14:31 29.03.2023

Довідник безбар’єрності

Довідник безбар’єрності

24 лютого, коли росія розпочала широкомасштабне вторгнення в Україну, звичне життя українців кардинально змінилося. З першого дня війни українці шукають відповіді на запитання, якими ніколи не задавалися раніше.

14:10 28.03.2023

Бориспільське РУ ГУ ДСНС України застерігає!

Бориспільське РУ ГУ ДСНС України застерігає!

Пожежі, пов’язані з випалюванням сухої трави, інших рослинних рештків стають справжнім лихом. При пожежі знищуються всі корисні мікроорганізми, які знаходяться в поверхневому шарі ґрунту (5-10 см). Тому спалюючи траву, стерню, солому і т.д. на полях, ви тим самим знищуєте родючий шар ґрунту! Спалювати на сільгоспугіддях траву категорично забороняється! Крім того, при пожежі в лісах знищуються пташині гнізда та міцелій (грибниця) грибів. Враховуючи це, Державна служба з надзвичайних ситуацій звертається до всіх жителів міста та району: - Не проводьте спалювання сухої трави на полях; - Будьте вкрай обережні у поводженні з відкритим вогнем; - Не залишайте без нагляду розпалене багаття; - Не розпалюйте багаття біля будинків та садиб; - Забезпечуйте себе первинними засобами пожежогасіння! Основні заходи пожежної безпеки нескладні і не вимагають великих матеріальних витрат, але їх своєчасне й ретельне виконання дозволить надійно перекрити шлях вогню. Пам’ятайте, що простіше запобігти пожежі, ніж її погасити!

14:19 15.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь